Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶

➶ Saka Babi 2 Free ➬ Author Azwar Kamaruzaman – Women1.pro Sambungan dari novel bestseller Babi Bercinta Di Balik Api“Kalau Tuhan tanya apa yang aku tak nak hilang di dunia mahupun akhirat aku akan jawab MAK Walaupun diganti dengan primadona terbaik dunia dSambungan dari novel bestseller Babi Bercinta Di Balik Api“Kalau Tuhan tanya apa yang aku tak nak hilang di dunia mahupun akhirat aku akan jawab MAK Walaupun diganti dengan primadona terbaik dunia diberi bidadari tercantik syurga Mak tetap menjadi insan yang aku mahu sentiasa ada Sebab apa? Mak sanggup lawan kematian semata mata untuk lahirkan aku Kalau aku belum tentu ak.

U sanggup Biarpun ramai yang cuba jadi Tuhan dan cakap mak aku ahli neraka” Leman“Kamu selalu bertanya kenapa syaitan jahat? Kenapa syaitan mengganggu? Memang sudah kami berjanji dengan Tuhan kamu untuk menghasut hambaNya supaya di neraka kelak kamulah yang akan menjadi sahabat sahabat kami di sana Tiada kuasa yang boleh menghalang kami Melainkan setiap benda yang bermu.

Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi  eBook ¶

Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶

saka ebok babi epub Saka Babi mobile Saka Babi 2 PDF/EPUBU sanggup Biarpun ramai yang cuba jadi Tuhan dan cakap mak aku ahli neraka” Leman“Kamu selalu bertanya kenapa syaitan jahat? Kenapa syaitan mengganggu? Memang sudah kami berjanji dengan Tuhan kamu untuk menghasut hambaNya supaya di neraka kelak kamulah yang akan menjadi sahabat sahabat kami di sana Tiada kuasa yang boleh menghalang kami Melainkan setiap benda yang bermu.

10 thoughts on “Saka Babi 2

  1. Asmar Shah Asmar Shah says:

    Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶ saka ebok, babi epub, Saka Babi mobile, Saka Babi 2 PDF/EPUB23 untuk SakaBuku ini lagi kemas dan masih boleh layan berbanding buku pertama penulis Babi Owhh ya beberapa tahun yang lalu aku kena hentam oleh fans penulis disebabkan review buku Babi yang kurang menyenangkan mereka sehingga jadi isu di beberapa grup pembaca kaki kipas buku Babi itu Harap untuk buku Saka ni tak akan jadi isu lagi Kalau tak memang aku haramkan saja diri aku untuk baca karya penulis ni lagi lepas ni gelakIsu yang ingin diutamakan di dalam naskah ini adalah berkaitan keagamaan dan ketaataan seorang anak yang tetap menjaga ibunya


  2. Firdaus Abu Bakar Firdaus Abu Bakar says:

    Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶ saka ebok, babi epub, Saka Babi mobile, Saka Babi 2 PDF/EPUBkarangan yang disiapkan sebab masa tak cukup dan janji cukup bilangan patah perkataan dia punya goreng sampai hangus


  3. Rizqan Sulaiman Rizqan Sulaiman says:

    Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶ saka ebok, babi epub, Saka Babi mobile, Saka Babi 2 PDF/EPUBSaya membaca buku ni sejurus saya menghabiskan buku Babi Novel ini mengisahkan usaha Leman untuk menukar babi babi menjadi kepada manusia kembali namun diganggu oleh saka kepunyaan Paul yang mengambil rupa bentuk Azmi although I was wondering why Leman tak tahu dia dah matiSedikit berlainan dengan prequel buku ini lebih kepada tema keagamaan terutama sekali apabila menghampiri penghujung cerita Tapi saya perasan novel ini ada copy paste paragraph dari novel yang


  4. Anis Azura Anis Azura says:

    Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶ saka ebok, babi epub, Saka Babi mobile, Saka Babi 2 PDF/EPUBok kalau nak ikutkan ini adalah sambungan kepada novel BABI yang femes tupermulaan cerita agak slow untuk akubila dah sampai ke tengah baru mood membaca datangsambungan kisah hidup Leman setelah berlaku kejadian yang tak diingini kepada Paul mak Leman dan ustaz mawardibagaimana Leman berperang dengan diri sendiri dan hasutan syaitan yang ingin menyesatkan diehampir hampir terpengaruh jugak tapi sempat diselamatkan kesian RokkyuAsfam Syasyadiorang menjadi mangsatak sempat nk bertaubat dan insafEndingnya sampai hati si Azwaq buat aku nangis sorang sorang teringat mak kat kgbegitu terkesan dan memberi pengajarankesimpulannyanak pinjam moto sekolah aku jap berilmuberamalbertaqwainsyaallahgood book indeed


  5. Sherry Mahanum Sherry Mahanum says:

    Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶ saka ebok, babi epub, Saka Babi mobile, Saka Babi 2 PDF/EPUBMasih macam babi


  6. Azrie Idzmeer Azrie Idzmeer says:

    Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶ saka ebok, babi epub, Saka Babi mobile, Saka Babi 2 PDF/EPUBSaya tolak tepi kesalahan tatabahasa ayat yang tunggang langgang kesalahan ejaan yang terlampau banyak dan jalan cerita yang sedikit perlahan jika dibandingkan dengan buku pertamaBiarpun buku ini sebenarnya jatuh dalam kategori 'Tak Ada Pun Tak Apa' saya tetap terhibur Kesinambungan yang tiada cacat celanya Dan peleraian yang penuh dengan emosiSyabas buat Azwar Tapi untuk karya anda yang seterusnya dinasihatkan untuk periksa dulu semua ejaan dan penggunaan tatabahasa supaya tidak kelihatan menjengkelkan apabila dibaca


  7. Nurul Azzura Nurul Azzura says:

    Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶ saka ebok, babi epub, Saka Babi mobile, Saka Babi 2 PDF/EPUBSambungan novel Babi Suka isi isi buku ini yang mengajak kepada Tuhan walaupun ada juga rasa a bit too preachy It'd be nicer kalau santaikan lagi 😁Rasa macam ada banyak lompong plot di mana watak utama tak tahu tentang orang orang sekeliling yg telah mati Dan yg di mahkamah tu cukup ke bukti untuk sabit kesalahan huhu Sebak di akhir cerita Saka digambarkan dalam bentuk manusia tapi kurang logik watak saka dalam ni HuhuOverall nice try ☺️


  8. Hazrin Zainal Hazrin Zainal says:

    Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶ saka ebok, babi epub, Saka Babi mobile, Saka Babi 2 PDF/EPUBHumm


  9. Alin Sihite Alin Sihite says:

    Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶ saka ebok, babi epub, Saka Babi mobile, Saka Babi 2 PDF/EPUBYang ini lebih baik isinya dari yang pertama Banyak nasihat dalam naskah ni Walaupun ada kurang disana sini sikit Tetap isinya tu sampai kepada saya


  10. Aliff Awan Aliff Awan says:

    Saka Babi 2 Epub ↠ Saka Babi eBook ¶ saka ebok, babi epub, Saka Babi mobile, Saka Babi 2 PDF/EPUBRasa seperti Saka tak perlu ada Dan gaya penceritaan Azwar tidaklah seokay Babi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *